Blog

Home/Blog/Vuit de cada deu catalans amb xarxes socials publiquen fotos diàriament

Vuit de cada deu catalans amb xarxes socials publiquen fotos diàriament

CTL_Catalans a les xarxesSegons un estudi elaborat per l’Institut d’investigació Madison MarketResearch, 8 de cada 10 catalans que tenen perfil a les xarxes socials utilitzen el seu smartphone diàriament per publicar-hi imatges. Durant l’estiu, la majoria són de paisatges (49%), d’amics (41%) i de cerveses en un bar (31%).

Pel que fa a fotografies on hi apareixen persones, les més comunes són de familiars (47%) i amics (41%). Els selfies, però, pugen amb força i ja representen el 27% del total. En termes d’escenes, les més populars entre els catalans són les de platja en família (31%) i les d’àpats o aperitius acompanyats de cervesa (27%).

Tenint en compte tot l’Estat Espanyol, Catalunya és la comunitat autònoma amb més usuaris actius a Instagram. Tot i això, la xarxa que domina a l’hora de penjar imatges és Facebook (91%), seguida de lluny per Twitter (49%). Les dades de l’estudi provenen de més de 2.000 enquestes realitzades al juliol entre persones de 18 a 55 anys.

Post Tags - ,

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me