Blog

Home/Blog/Twitter i Google Plus milloren posicions

Twitter i Google Plus milloren posicions

ctl- estudi XSSSegons l’estudi de ‘The state os Social Media‘ fet per l’empresa Useful es constata que cada cop més empreses tenen al menys una persona treballant de forma exclusiva en els Social Media (un increment del 24% des del 2011). No obstant malgrat i que aumenten el nombre d’aquesta tipologia d’empreses, no ha pujat tant el nombre de les que tenen dos o més.

L’interessant estudi també dibuixa que en quant a popularitat en Xarxes Socials, Twitter supera per primer cop Facebook, Linkedin a Youtube i Google Plus despunta de manera aclaparant.

Tanmateix Instagram i Pinterest també milloren el nombre d’usuaris i usos. En canvi Foursquare perd posicions. Podeu llegir el l’article de l’influent Pedro Rojas interpretant les dades de l’estudi.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me