Blog

Home/Blog/Tweriod, l’eina per saber quan piular

Tweriod, l’eina per saber quan piular

CTL_TwitterA banda de fer servir etiquetes i mencions per fer més populars els tuits, pot resultar útil saber a quina hora estan connectats els nostres seguidors, per tal d’obtenir més impacte i visibilitat. Aquesta és la tasca que realitza Tweriod, una eina capaç de mesurar la distribució horària dels nostres followers, l’hora en què rebem més mencions o el millor moment per tuitejar segons el dia de la setmana.

Tweriod compta amb dues versions: una de pagament i una de gratuïta. Segons Isidro Migallón, expert en màrqueting online, la primera és molt útil per a empreses que han de portar comptes de clients, mentre que la segona és perfecta per a aquells usuaris que només volen gestionar els seus perfils personals.

– Funcionalitats Tweriod gratuït:  Està limitat a 1.000 seguidors i, per tant, si aquesta xifra se supera de molt, és aconsellable fer servir Tweriod de pagament. Proporciona informació sobre les principals hores de connexió dels nostres seguidors, el millor horari per a fer piulades i el moment del dia en què rebem més mencions.

– Funcionalitats Tweriod de pagament: Costa aproximadament 4 euros i pot abastar un total de 4.999 seguidors. Permet, igual que el gratuït, conèixer en quin instant del dia es concentren els followers i, conseqüentment, el millor moment per enviar piulades. A part d’això, però, ofereix la possibilitat d’analitzar l’activitat d’altres comptes, saber les etiquetes més comunes entre els seguidors i extreure resultats en PDF.

Segons un estudi del científic Dan Zarella, en termes generals, la millor hora per publicar a Twitter són les 5 de la tarda dels caps de setmana, el pic en què mundialment es registren més repiulades. Durant la setmana, el premi és per a migdies i vespres, enmig del descans de la feina o després de plegar. 

Podeu provar Tweriod clicant aquí.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me