Blog

Home/Blog/Tècniques per publicar fotos minimalistes a Instagram

Tècniques per publicar fotos minimalistes a Instagram

ctl-foto-minimalista-instagramSi us agrada fer fotos però no sou uns professionals, Instagram us ofereix múltiples maneres de millorar-ne la qualitat. Només es tracta de conèixer algunes tècniques i trucs per fer fotografies de bona factura però sense grans complicacions. Recordeu que, també en això, la simplicitat és important.

Es poden aconseguir fotos minimalistes d’objectes quotidians posant-los sobre un fons llis (un foli, una cartulina o un tros de roba) procurant que els objectes facin quantes menys ombres possibles. Un cop feta la fotografia la podem editar amb l’aplicació InstaSize. Per coneixe’n els detalls podeu llegir-vos aquest article al blog Todoinstagram.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me