Serveis

Oferta de serveis de comunicació de CTL

Home/Serveis

Fem vídeos, tutorials, esports publicitaris, falques de ràdio i qualsevol producte audiovisual, ja sigui per a mitjans de comunicació tradicionals (ràdio, televisió i cinema) o per als més nous (Internet, videojocs, aplicacions mòbils...).

Llegeix més

La comunicació digital, que ha revolucionat les nostres vides, ens ofereix infinitud de noves possibilitats, però potser la més rellevant és que ens permet interaccionar i dialogar amb els nostres clients i així conèixer què pensen i què esperen de nosaltres.

Llegeix més

Us podem ajudar a gestionar les sol·licituds d’informació dels mitjans de comunicació i a establir relacions proactives amb aquests amb l’objectiu de difondre determinats missatges, millorar la vostra imatge i generar confiança.

llegeix més

La identitat corporativa d'una empresa és la seva imatge visual, és a dir el seu símbol gràfic, la tipografia i els colors que la defineixen, els quals han de ser coherents i estar alineats amb els seus valors diferencials i la seva estratègia.

Llegeix més

Les Relacions públiques són un conjunt d’accions sostingudes al llarg del temps, que tenen com a principal objectiu enfortir els vincles entre una organització i els seus públics, escoltant-los, informant-los i persuadint-los per aconseguir consens, fidelitat i suport.

llegeix més

La comunicació interna és una eina de comunicació empresarial que s'adreça al públic intern (treballadors) i s'organitza entorn de tres eixos - les relacions professionals, les de convivència i les d'identitat - i busca potenciar el sentiment de pertinença a l’empresa.

llegeix més