Blog

Home/Blog/Saps en què consisteix l’Elevator Pitch?

Saps en què consisteix l’Elevator Pitch?

elevator-pitch-CTLImagina’t que estàs sol dins d’un ascensor, que marques el 10è pis, i abans que es tanqui la porta, apareix algú que va al mateix pis que tu. Quan el veus, el reconeixes, i t’adones que es tracta d’un empresari que acostuma a finançar startups, i a tu t’interessa, és l’opció perfecta per la idea de negoci que tens en ment.

Necessites un Elevator Pitch. Consisteix un missatge estructurat que parli sobre el teu model de negoci (que pot estar preparat amb un model Canvas), i aquest ha de ser suficientment concret i concís per poder ser explicat en un minut i captar l’atenció del receptor.

Quant al contingut del discurs, et suggerim el següent ordre:

  1. Què? Què és el que origina la necessitat? Què és el que vol aconseguir? Has de donar-li informació estadística que avali la teva introducció.
  2. Qui? A qui vols donar-lo la solució?
  3. Com? Quina és la teva proposta de valor? Quin és el teu tret diferencial amb el qual captaràs l’atenció del teu segment de mercat?
  4. Per què? Per què ha d’invertir en la teva proposta? Què et diferencia dels teus competidors?
  5. Què necessites?  Vols finançament? Accés a la seva xarxa de contactes?

Esperem que et sigui útil i sàpigues com estructurar el teu propi Elevator Pitch. L’article complet és del blog todostartups i el trobaràs aquí.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me