Blog

Home/Blog/Nous canvis a Instagram

Nous canvis a Instagram

CTL-Nous-canvis-instagram-00L’aplicació fotogràfica més rellevant del moment, Instagram, ha crescut molt des dels seus inicis. Actualment està realitzant alguns avanços que possiblement marcaran un abans i un després a la història d’aquesta xarxa. A partir de finals d’any, es crearan perfils professionals per a les marques i a través d’aquests els usuaris podran contactar directament amb les marques sense necessitat d’escriure comentaris públics que els altres usuaris puguin llegir. A més, oferirà a les marques informació sobre els comportaments dels seus usuaris, els posts amb els quals aconsegueixen més engagement, i altres dades que els puguin ser útils. Han optat per aquesta nova funcionalitat perquè han vist que a aquesta xarxa ja hi figuren més de 200.000 anunciants, la majoria dels quals són petites empreses, i amb això els volen ajudar a captar més l’atenció dels seus clients.

D’altra banda la xarxa incorporarà un traductor que traduirà automàticament a l’idioma natiu de cada usuari les biografies i els comentaris publicats en altres llengües. Com que aquesta xarxa ha crescut molt i s’ha fet molt global, volen que la gent pugui comprendre totes les històries del moment, sense importar l’idioma en el que parlis. Els diversos idiomes s’aniran sumant al traductor automàtic de forma progressiva.

Aquesta informació l’hem extret de ReasonWhy, i la trobareu completa als següents enllaços: article 1 i article 2.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me