Blog

Home/Blog/No sabeu com millorar el vostre blog?

No sabeu com millorar el vostre blog?

CTL-BlogNo esteu obtenint  els resultats que esperàveu al vostre blog? Uns referents que ens poden servir per avaluar la bona feina que hi estem duent a terme van més enllà del simple ‘tràfic‘ de visites, les comparticions i les mencions. També ens hem de fixar en el nombre de subscripcions, els ‘leads‘ o vendes produïdes. Hi ha milions de blogs al món i realment tots no en saben treure profit. és indispensable avaluar i ser crítics, però per sobre de tot, resolutius al màxim a l’hora de prendre decisions.

1- No creix el nombre de subscriptors (encara que el tràfic és satisfactori)?. Consell: heu de conèixer qui són els que visiten el vostre site practicant alguna tàctica d’investigació exprés. Per exemple fent preguntes directes. Sí sí, directes! Si els agrada la freqüència amb què publiquen els posts, des de quan ens llegeixen, cada quan el visiten? Quins temes els interessa més? El resultat que obtindrem ens permetrà saber els temes que més els interessa i fer-nos un dibuix mental de la persona que hi ha a l’altra banda.

2- Us heu plantejat en crear una landing page o modificar l’existent? (una pàgina de destí). Ens pot ser útil a nivell d’estratègia la qual a més la podem utilitzar per penjar ebooks gratuïts. Si esteu indecisos sobre com fer-la, sempre podeu fer-ne un parell de models i testar entre els seguidors i quedar-vos amb la que tingui millor resultats. El que és importantíssim: enfocar els continguts de cara com podem ajudar i ser útils per als nostres seguidors i oblidem-nos de dir contínuament com som de genials i bons.

3- Ja saben els vostres seguidors com es poden subscriure? Que el botó sigui ben visible!

4-Si una cosa ja us dóna bons resultats no la canvieu! I a l’inrevés, però per això cal reaccionar ràpidament ja que la data de caducitat en els posts és més curta del que voldríem.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me