Blog

Home/Blog/Les noves històries d’Instagram, el clon d’Snapchat?

Les noves històries d’Instagram, el clon d’Snapchat?

instagramFacebook va intentar comprar Snapchat, però no va poder, ja que Evan Spiegel, el seu fundador, s’hi va negar. Ara, Instagram ha actualitzat l’aplicació incloent-hi les Instagram Stories. Aquestes funcionen com l’Snapchat: fotografies i vídeos amb efectes, i que caduquen al cap de 24 hores. Segons Instagram, volen mostrar l’altra cara del dia a dia, sense necessitat de buscar la imatge perfecta. A més, així pots anar compartint els diversos moments que vius al llarg del dia sense invadir el teu perfil personal.

Igual que Snapchat, ofereix diverses animacions, l’opció d’escriure a mà sobre les fotografies o vídeos, i els filtres. Aquest contingut només es pot consultar des de l’aplicació mòbil.

Instagram va passar a ser de Facebook per mil milions de dòlars, i ha crescut un 25% respecte a l’any anterior, aconseguint fins a 500 milions d’usuaris únics mensuals, una xifra superior a la de Twitter. A més, com us comentàvem en un post recent, incorporarà nous canvis, a més dels que ja ha incorporat: canvi d’imatge, de logotip, l’ordre basat en algoritmes i ha afegit publicitat.

Per utilitzar aquesta opció cal prémer el botó “+” a la part superior esquerra de l’aplicació i escollir entre una fotografia o un vídeo de 10 segons. Després s’hi pot dibuixar i afegir-hi el filtre desitjat. Per últim, es pot rotar o tallar. Si es tracta d’un compte privat, només ho veuran els membres autoritzats. En cas contrari, qualsevol podrà veure-ho a menys que es posi com a contingut ocult. Tot això ho trobarem a la pestanya de “La meva història”.

L’anunci d’aquesta nova opció d’Instagram ha causat tanta sorpresa com crítiques a les xarxes socials, donada la seva clara inspiració amb la xarxa social del moment. I vosaltres què en penseu?

Llegiu l’article complet aquí.

Post Tags - ,

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me