Blog

Home/Blog/Les millors frases de Mark Zuckerberg

Les millors frases de Mark Zuckerberg

ctl-mark-zuckerbergSi fa uns dies llegiem frases inspiradores de Larry Page (Google) avui ho farem d’un altre gurú del segle XXI, Mark Zuckerberg, ànima de Facebook i CEO d’una de les empreses tecnològiques més importants del món. Us n’oferim algunes aquí, però podeu llegir l’article sencer al blog Emprendedoresnews.com en aquest enllaç.

“Els èxits més importants s’aconsegueixen quan existeix la possibilitat de fracassar”

“L’esperit emprenedor prospera quan és fàcil provar moltes idees diferents. Facebook no va ser el primer projecte que vaig desenvolupar”.

“És molt bo ser un idealista, però has d’estar preparat per ser un incomprès”.

Post Tags - ,

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me