Blog

Home/Blog/Les millors frases de Larry Page per emprendre

Les millors frases de Larry Page per emprendre

ctl-larry-pageLarry Page és el cofundador de Google, juntament amb Sergei Brin i és un dels empresaris tecnològics més disruptius del darrer quart de segle, segons el blog Emprendedoresnews.com. Precisament aquest blog publica un article molt interessant que recopila les millors frases de Page. Unes afirmacions d’allò més inspiradores per als esperits més emprenedors. Us en deixem alguns exemples i podeu llegir l’article complet en aquest enllaç.

“La meva feina com a líder és la d’assegurar a tots els treballadors que tindran grans oportunitats en aquesta companyia, i que sentin que la seva presència té sentit”.

“Quin és el consell definitiu sobre com canviar el món? treballar dur en una cosa incòmodament emocionant”.

Post Tags - , ,

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me