Blog

Home/Blog/Google s’alia amb Novartis per desenvolupar lents intel·ligents

Google s’alia amb Novartis per desenvolupar lents intel·ligents

Lents intel·ligents de Google i NovartisLa comunicació i explotació de xarxes i recursos s’alia amb la medicina. Que Google hagi anunciat un acord amb la companyia Novartis a través de la seva divisió Alcon per seguir desenvolupant aquestes lents de contacte i crear un producte comercial és una excepcional notícia. Fa temps que s’estan sentint comentaris entorn a crear unes lents intel·ligents que ajudin a curar.  La idea és unir el coneixement electrònic de Google amb l’experiència en l’àrea dels aparells farmacèutics de Novartis. Hi ha un doble objectiu: controlar i curar.

En les darreres setmanes ha anunciat un acord per la creació d’unes lents de contacte intel·ligents amb la farmacèutica Novartis, que utilitza sensors, microxips i altres components electrònics miniaturitzats, tot sense que aquests resultin invasius.

Les lents de contacte en qüestió permeten fer un seguiment de la diabetis, mesurant els nivells de glucosa que hi ha al fluid lacrimal, podent mostrar les dades en una tablet o un smartphone. També és capaç d’ajudar a curar la hipermetropia.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me