Blog

Home/Blog/Facebook Atlas, la nova xarxa publicitària de Facebook

Facebook Atlas, la nova xarxa publicitària de Facebook

CTL-facebook-atlas1Facebook ja disposa d’una nova xarxa publicitària. Es tracta de Facebook Atlas. La principal novetat és que s’ofereix la possibilitat de fer publicitat en pàgines web que no son de Facebook. No obstant, i aquí ve el més important, permet utilitzar les apreciadíssimes dades de segmentació en persones de Facebook. Així, Atlas permet arribar als possibles clients i mesurar-ne el procés. Un avantatge important és que permet unir potencials clients online i offline i tenir estadístiques reals de compra. Cal tenir en consideració que moltes compres es produeixen en el punt físic de venda, però que el procés comença a la xarxa.

Post Tags - , , ,

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

One Response to “Facebook Atlas, la nova xarxa publicitària de Facebook”

[…] als dispositius mòbils, molts no accepten les galetes. Fa uns dies ja comentàvem el nou sistema Facebook Atlas, que sí que permet segmentar realment per usuari. Aquest seria un exemple del nou sistema que […]

Leave a Comment

Follow Me