Blog

Home/Blog/Com fer interessants els posts d’un blog o pàgina web?

Com fer interessants els posts d’un blog o pàgina web?

CTL_Trucs captar atencióA vegades ens pot semblar que el contingut que hem preparat pels seguidors del nostre blog o pàgina web és molt interessant i, (ep!) probablement ho és, però si no és fàcil de llegir, divertit o sorprenent ningú s’hi fixarà. Independentment d’allò que tractem -per molt que sigui Història, Dret o Medicina- Internet ha canviat les regles i ningú es llegeix pàgines llargues, farcides de text i que obliguen a fer massa scroll vertical.

Us oferim cinc consells per  captar l’atenció del vostre públic:

Ser pròxims. Cal utilitzar històries populars i conceptes familiars per a la gent, fent servir -per exemple- escenes de pel·lícules, dibuixos animats, lletres de cançons famoses… Elements relacionats amb el contingut de la vostra pàgina que puguin establir relació amb el dia a dia dels qui la segueixen.

– Interactuar. En la línia de la recomanació anterior, és aconsellable fer preguntes obertes, convidar la gent a prendre part en un concurs, deixar clara la manera com contactar amb l’empresa o autor i, sobretot, fer cas del que proposen els seguidors, perquè és el principal indicador sobre el que s’espera trobar a la pàgina.

– Desmarcar-se del comú. Internet ofereix possibilitats infinites per ser creatius. Cal utilitzar la imaginació i buscar la sorpresa! Situar l’audiència al centre d’una història a través d’un joc, sigui del tipus que sigui.

– Donar un paper transcendental a les emocions. La xarxa és el major contenidor d’informació, però la gent és incapaç de llegir-se blogs o pàgines webs amb texts massa pesats. La clau és focalitzar en les emocions. Sense elles, un contingut pot ser molt valuós i interessant, però resultarà impossible de llegir.

– Incloure imatges i vídeos. Per esponjar el text, donar-li suport en parts difícils de llegir o trencar la monotonia que pot generar. D’aquesta manera es reenganxa el lector.

Aquí teniu cinc eines gratuïtes que us ajudaran a crear continguts originals:

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me