Blog

Home/Blog/Aplicacions mòbils molt interessants per aquest estiu

Aplicacions mòbils molt interessants per aquest estiu

ctl-app-estiuL’equip de la firma iPhonedroid ha elaborat un llistat de cinc aplicacions mòbils que us poden resultar imprescindibles aquest estiu. L’equip d’iPhonedroid es un partner mobile per al desenvolupament d’aplicacions mòbils a l’Estat espanyol i està especialitzat en estratègia de mobilitat i desenvolupament d’apps natives per a iOS i Android. A continuació us detallem les cinc aplicacions que segur que us seran d’utilitat:

Packing Pro Ideal per fer la maleta. Llista de suggeriments de 800 articles de viatge. Permet fer maletes virtuals o marcar els articles que ja teniu dins la maleta i compartir les llistes.

Word Lens Tradueix textos mitjançant la càmera del mòbil. Apuntant la càmera i seleccionant l’idioma, es tradueix el text, per exemple, d’un cartell.

iPlaya Aquesta aplicació permet conèixer fins al més mínim detall de les més de 2.000 platges del litoral espanyol.

Kolobee Una guia turística de referència. Apropant el mòbil a menys de 200 metres del punt d’interès, l’app envia una notificació amb la informació.

Tatchi Troba a través d’un radar a persones a Facebook, als contactes de les agendes del mòbil i a persones amb gustos afins i pròximes físicament. Permet crear nous vincles d’amistat.

Amplieu la informació en aquest enllaç al web de iPhoneandroid

Post Tags - ,

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me