Blog

Home/Blog/5 Consells per tenir una bona imatge ‘gràfica’:

5 Consells per tenir una bona imatge ‘gràfica’:

Ctl-consells-grafisme

Posicionar-se estilísticament és segurament el més complicat. Haver de triar entre diverses opcions i decantar-se no resulta senzill de bones a primeres, segurament pot fer ‘mandra’ però és de ben segur un pas essencial per tal de començar a construir la nostra imatge. Us heu plantejat mai com decidir el vostre estil gràfic? Succeeix com amb la roba: us heu de trobar còmodes, però el que és més important, us ha de servir per poder diferenciar-vos de la resta dels mortals. Heus aquí cinc consells que us poden ajudar a trobar aquesta combinació desitjada amb èxit!

1-Utilitzeu la mateixa tipografia en totes les teves comunicacions online i offline, és important que les persones associïn un tipus de lletra i colors a tu o la teva marca.

2- En ocasions menys és més…en aquest cas s’aconsella crear dissenys simples i senzills

3- Acostumeu-vos a orientar la mirada del nostres lectors: focalitzar i centrar en les nostres composicions.

4- Trieu entre la paleta de colors. Heu de definir un mínim per als dissenys, s’aconsella que siguin més de 3. D’entre aquests s’ha d’estipular una jerarquia de prioritats.

5- Finalment: aplicar tots aquests criteris a la nostra presència digital per ser coherents amb la nostra imatge gràfica predissenyada.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me