Blog

Home/Blog/200.000 seguidors a Instagram per 1.700 euros

200.000 seguidors a Instagram per 1.700 euros

CTL_InstagramConscients de la popularitat i impacte de les xarxes socials, les grans marques estan buscant la manera de fer-hi negoci i, de retruc, sorgeixen empreses que es dediquen a posicionar les companyies a l’entorn d’Internet. Comprasocialmedia.com, per exemple, ofereix 200.000 seguidors a Instagram a canvi de pagar 1.700 euros.

Segons expliquen des de l’empresa, en declaracions recollides per El Periódico, disposen “d’un algoritme de captació totalment natural que potencia i promociona” el compte en qüestió davant d’altres perfils. Així, en principi no s’incompleix cap norma, sinó que es dóna una empenta a qui està disposat a pagar per aconseguir popularitat. La idea també funciona per a Twitter, xarxa en la qual 150.000 seguidors costen 1.000 euros, o per als “M’agrada” de Facebook, amb un cost de 1.100 euros per cada 50.000 likes en una publicació. Tot plegat parteix de la idea que, a l’audiència, li acostuma a agradar allò que ja ha rebut el favor d’altres usuaris.

Si ja fa setmanes que comentem l’auge del màrqueting social, la nova tendència de “pagar per tenir seguidors” no ens pot passar per alt. Es tracta d’un terreny molt nou per les empreses, que hi poden trobar l’oportunitat d’arribar als seus clients a un preu molt baix, evitant l’elevat cost de la publicitat als mitjans de comunicació convencionals i també en les plataformes oficials d’anuncis per a xarxes socials.

Written by

Som especialistes en comunicació digital (disseny i posicionament web, gestió de xarxes socials, reputació digital…), en comunicació audiovisual (vídeos corporatius, espots publicitaris, videoclips…) i en comunicació interna (motivació, coaching, lideratge…). Oferim serveis de gabinet de premsa (dossiers de premsa per a llançament de nous productes, reculls de premsa temàtics…), relacions públiques (organització d’esdeveniments, trobades amb bloggers…) i identitat corporativa (disseny de logotips, papereria, packaging, estratègia…).

Leave a Comment

Follow Me